Редактор: Веселин Златков e-mail: [email protected]кадър bTVСлед като Бойко Борисов отиде заедно

...
Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър bTVСлед като Бойко Борисов отиде заедно
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов лъже, че строим газопровод, продължава предателствата на Станишев

Редактор: Веселин Златков
e-mail: [email protected]

кадър bTV

След като Бойко Борисов отиде дружно с американския дипломат Херо Мустафа да ревизира строителството на газовата връзка на България с Гърция, на мястото не се строи нищо. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ по bTV водачът на АБВ Румен Петков.

Той сподели и фотоси, от които съгласно него излиза наяве, че строителни работи не се правят, откогато министър председателят е бил на мястото. Специално за задачата там били докарани 800 метра тръби, с цел да се покаже, че нещо се прави, изясни Петков.

Бившият вътрешен министър разяснява, че огромното изменничество по отношение на българските енергийни ползи бил направил Сергей Станишев, който спрял плановете за АЕЦ „ Белене “ и за газопровода „ Южен поток “. Според Петков обаче Бойко Борисов продължавал тази линия на държание. „ Бяхме употребявани да се защитят ползите на Украйна, не на България и на Европа “, разяснява той.

Румен Петков също по този начин прикани българската прокуратура да изнесе данните от експертизите по случая с отравянето на предприемача Емилиян Гебрев, с цел да се спре със спекулациите по тематиката. По негови думи, тези експертизи са две и са правени в Съединени американски щати и във Англия. Според него обстановката към този случай става все по-неясна. Петков обаче отхвърли опцията за „ съветска връзка “ във връзка с отравянето. „ За всичко да си бършем някои елементи с Русия – не е обичайно “, разяснява той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` р
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР